PRESENTACIÓ


Una ciutat viva i educadora ha d’obrir la mirada cap a tots i cadascun dels àmbits municipals que treballen per fer arribar la seva proposta als centres educatius. Un catàleg que creix any rere any i va nodrint-se de noves propostes orientades a contribuir a la millora permanent de la qualitat educativa.

El format, molt intuïtiu i amigable, facilita que cada centre pugui incorporar aquelles activitats que més poden encaixar amb la seva filosofia de projecte educatiu o amb les necessitats de la seva comunitat educativa.

Des de l’Àrea d’Educació us convidem a que us submergiu en aquest catàleg per descobrir el gran ventall d’oferta formativa que en ell s’ofereix, amb l’objectiu de reforçar la vostra tasca quotidiana i incorporar propostes d’altres actors de la ciutat amb aquesta mirada de Ciutat Educadora en la que tothom pugui sentir-se implicat.

Desitgem que aquest catàleg sigui una eina útil en la magnífica tasca que realitzeu dia rere dia i en la qual volem que us sentiu acompanyades i acompanyats, també des de l’Ajuntament. En un context d’enormes incerteses, la vostra energia, i la de tota la comunitat educativa, ha de ser un motor de canvi indispensable.

Cordialment,

Signatura digital Alba Martínez

Alba Martínez Vélez

Tta Alcalde de Ciutat Educadora

Cooperació, Solidaritat i Pau

Anuncis