OBSERVATORI DE CIUTAT


DESCRIPCIÓ

L’Observatori de la Ciutat ofereix dades estadístiques i estudis sobre Sant Boi que es posen a la disposició de tota persona, empresa o institució interessada a aprofundir en el coneixement de la ciutat a partir de dades numèriques diverses en relació a la població, l’economia, el territori o la societat del nostre municipi.

A més de les dades publicades a l’Observatori, també oferim facilitar dades sota demanda quan aquestes no hi són publicades, sempre segons disponibilitat de les mateixes.

OBJECTIUS

Per a l’àmbit educatiu, l’objectiu és facilitar a estudiants, docents i personal relacionat amb el món acadèmic accés a dades i indicadors numèrics per a la realització de treballs escolars, de recerca, estudis sobre Sant Boi, etc.

ÀMBIT I CONDICIONS

L’accés a les dades publicades a l’Observatori es fa per via web, a través de l’adreça http://observatori.santboi.cat

En el cas que sigui necessari assessorament, ampliació de dades o qualsevol altra consulta relacionada, poden contactar-nos mitjançant:

  • el correu electrònic planific@santboi.cat
  • telefònicament al 93 635 12 00, extensió 207, de dilluns a divendres de 9 a 15 hores.

El personal responsable de l’Observatori també ofereix la possibilitat d’assessorar en matèria d’estadística i estudis sobre el nostre municipi a tota persona que tingui algun treball relacionat en curs.

Anuncis