EL CONREU D’HORTA AL PARC AGRARI DE SANT BOI


MEDI AMBIENT

EDUCACIÓ PRIMÀRIA (CICLE MITJÀ 3r I CICLE SUPERIOR)

DESCRIPCIÓ

Sortida cap a una finca agrícola d’ús públic situada al camí de Ferran Puig, on col·laborarem en les tasques de pagès fent servir petites eines del camp. Coneixerem els productes típics del Parc Agrari del Baix Llobregat, i el procés principal de la seva plantació, conreu, collita, comercialització i consum.

OBJECTIUS

  • Donar a conèixer l’espai agrari del Baix Llobregat, i especialment el de Sant Boi, i fer entendre la importància que té la seva preservació i promoció des del punt de vista econòmic, social i ambiental.
  • Comprendre els avantatges del consum de producte fresc i de conservar una pagesia activa i de seguir una dieta sana i saludable.
  • Vincular els productes més típics del conreu d’horta amb el cicle de les plantes, el cicle de la matèria i la necessitat d’elaborar compost.

ÀMBIT I CONDICIONS

Proposta de realització: Aquesta activitat està dissenyada per realitzar-la preferentment durant el mes d’octubre i novembre a la tardor i els mesos de maig i juny a la primavera.

Durada: 4 hores. De 9h30 a 13h30.

Aquesta activitat es realitza fora de l’aula. Es fa una sortida al Parc Agrari i per aquest motiu cal la presència del professorat al llarg de tota la sortida

La persona de contacte per a fer la sol·licitud de l’activitat és Andreu Sayó de la Fundació Catalana de l’esplai:

Telèfon: 93 474 74 85

E-mail: sea-santboi@fundesplai.org

El preu de l’activitat és 1 € per nen/a

Anuncis