L’ESTAT DE SALUT DEL BARRI


MEDI AMBIENT I AGRICULTURA

CICLE MITJÀ (3r i 4t) EDUCACIÓ PRIMÀRIA

DESCRIPCIÓ

Amb aquesta activitat els nens i nenes es convertiran en els “metges del barri” per un dia. Ens trobarem a l’aula i els hi preguntarem si l’entorn de l’escola i els parcs del barri tenen una bona salut. Per a respondre a aquesta pregunta, anirem a un parc proper on els infants, dividits en petits grups de treball, faran diferents proves experimentals. Un cop tinguem les dades necessàries, tornarem a l’aula on farem una posada en comú dels resultats i traurem les conclusions corresponents tot intentant fer propostes de millora.

OBJECTIUS

Que els nois i noies exercitin la seva capacitat d’observació, classificació i sistematització en relació als conceptes relacionats amb la natura més propera.

Que els nois i noies expressin sensibilitat respecte les situacions de destrucció de la natura en l’entorn proper i s’esforcin a fer valoracions positives i afectuoses de les persones i formes de vida respectuoses amb la natura.

ÀMBIT I CONDICIONS

Proposta de realització: Aquesta activitat es pot realitzar al llarg de tot el curs.

Durada: 3 hores. De 9 a 12h.

Aquesta activitat es realitza a un parc proper a l’escola. Cal la presència del professorat al llarg de tota l’activitat.

La persona de contacte per a fer la sol·licitud de l’activitat és Mariona Sala i Sanchez de la Fundació Catalana de l’esplai:

Telèfon: 93 551 15 06 / 627 94 80 69

E-mail: seasantboi@fundesplai.org

El preu de l’activitat és 2 € per nen/a

Anuncis