ELS RESIDUS I EL CANVI CLIMÀTIC


MEDI AMBIENT I AGRICULTURA

ESO, BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS

DESCRIPCIÓ

L’activitat es desenvolupa a la Masia Torre de la Vila.

En primer lloc, presentarem la temàtica del canvi climàtic (les evidències, les causes, les mesures governamentals, les responsabilitats individuals, etc.) mitjançant la projecció d’uns vídeos, que formen part de la Exposició “Cambio climático. Preguntas y respuestas” de la Fundació Territori i Paisatge. A continuació, descobrirem la problemàtica associada a la gestió de residus a través del joc Un misteri molt especial, en el què els/les alumnes dividits en petits grups i de manera autònoma, hauran de descobrir què ha causat la mort dels peixos del riu i quin residu n’ha estat el responsable.

OBJECTIUS

La finalitat d’aquesta activitat és que els participants coneguin més a fons la gestió dels residus que es generen en el dia a dia i siguin conscients de les conseqüències de les nostres accions vers el canvi climàtic.

Fomentar la corresponsabilització en el camí cap a la sostenibilitat.

ÀMBIT I CONDICIONS

Proposta de realització: Aquesta activitat es pot realitzar al llarg de tot el curs.

Durada: 3 hores. De 9 a 12h.

Aquesta activitat es realitza a la Masia Torre de la Vila. Cal la presència del professorat al llarg de tota la sortida.

La persona de contacte per a fer la sol·licitud de l’activitat és Mariona Sala i Sanchez de la Fundació Catalana de l’esplai:

Telèfon: 93 551 15 06 / 627 94 80 69

E-mail: seasantboi@fundesplai.org

El preu de l’activitat és 2 € per nen/a

Anuncis