PARLEM DE LA FAMÍLIA!


CULTURA I MUSEU/ PROMOCIÓ CULTURAL

EDUCACIÓ PRIMÀRIA (DE 3È A 6È) I ESO

DESCRIPCIÓ

L’activitat es comença plantejant als alumnes què entenen per família. Actualment estem davant del replantejament del nucli familiar i cal promoure una actitud tolerant als alumnes davant la diversitat de les famílies.
Després parlarem de la nostre pròpia família. Quins sentiments tenen vers germans, pares, àvies?… Ho farem a través d’un diàleg el més divertit i àgil que puguem!
Continuarem amb un taller pràctic. Consistirà en plasmar la relació familiar que viuen. La idea no és dibuixar la família, sinó relacionar la família a través de formes, colors, materials,… de manera abstracta. Per acabar construint un “enginy creatiu” que els alumnes portaran a casa, amb la intenció de que després ho mostrin a la família, pot ser una bona excusa per poder parlar tots junts de com es veuen els uns als altres.

PARLEM DE LA FAMÍLIA!

OBJECTIUS

Parlar del concepte de família i fomentar l’escolta respectuosa sobre els diferents models que conviuen actualment. Donar les eines creatives per tal de que els alumnes puguin parlar dels seus sentiments en vers la seva família. Promoure un diàleg a casa. Ser una eina pedagògica per treballar contra la intolerància que puguin patir alumnes de famílies LGBT.

ÀMBIT I CONDICIONS

Preu alumne 5 € Grup mínim 100 €.

Reserves: cdalmau@santboi.cat – 936351250

Anuncis