APRENEM A MIRAR UNA OBRA


CULTURA I MUSEU/ PROMOCIÓ CULTURAL

EDUCACIÓ PRIMÀRIA I ESO

DESCRIPCIÓ

La idea és fer accessibles els continguts expositius, a partir de la visió de cada alumne, de la seva pròpia experiència, de manera participativa. Explicaríem com enfrontar-se a una obra d’art contemporani – pintura, escultura, instal·lacions … – i donaríem protagonisme als alumnes, als seus relats personals.
Metodològicament estem treballant des dels plantejaments de l’Estètica Relacional de Nicolas Bourriaud o del Gir Educatiu d’Irit Rogoff, metodologia que s’està desenvolupant ja a museus com el Reina Sofia, el Thyssen o el Museu Picasso de Barcelona.

APRENEM A MIRAR UNA OBRA

 

 

 

 

 

OBJECTIUS

A partir de les diferents exposicions temporals i el Fons Municipal d’Art, us proposem que els vostres alumnes aprenguin a com enfrontar-se a una obra d’art contemporani. Volem trencar amb la idea que l’art contemporani no s’entén o que no serveix per a res.
Mostrar als alumnes que l’art és un vehicle per conèixer millor el món que els envolta i a ells mateixos i que la creativitat no és exclusiva del món de l’art, sinó un poderosa eina personal i professional.

ÀMBIT I CONDICIONS

Aquesta activitat és gratuïta.

Reserves: cdalmau@santboi.cat – 936351250

Anuncis