UN DIA AL BENVIURE


CULTURA I MUSEU

MUSEU DE SANT BOI

TALLERS

PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

OBJECTIU

Donar a conèixer l’evolució d’aquest jaciment a través de la seva història, tot fomentant el treball en equip. Treballar en clau de gestió multicultural, per abordar com era la convivència entre cristians i musulmans, fugint del tòpic de que estaven contínuament en guerra i explicar com eren realment les relacions de la gent corrent. Sense centrar-nos únicament en la història bèl·lica entre reis i califes …

CONTINGUT

En Roc , és un personatge que ens explicarà l’evolució d’aquest jaciment a través de la seva història. Soldat de la Marca Hispànica, no sap que la guerra ha passat, i com un fantasma vaga pel castell, explicant les seves històries.

En Roc, ens farà un recorregut per la història medieval  de Sant Boi des del punt de vista de la vida quotidiana, enamorat d’una noia musulmana, ens explicarà com era l’època medieval, des d’una perspectiva multicultural.

Treballarem especialment les relacions de bona convivència que es van viure entre els musulmans i els cristians de “a peu”, i reforçar més els temes que els unien, que els separaven.

Aquesta activitat està especialment recomanada, pels centres on tinguin alumnes d’origen àrab, on es puguin produir conflictes de convivència entre l’alumnat.

Preus vigents fins al 31-12-17 a partir del 01-01-18 pot haver un increment respecte l’IPC

5 € per persona / 85 € grup mínim

RESERVA D’ACTIVITATS I SERVEIS

MUSEU DE SANT BOI DE LLOBREGAT

Adreça: Can Barraquer, C/ Pont, 7 (08830 – Sant Boi de Llobregat)

Tel.  936 351 250

Horari: de dimarts a divendres de 9:00 a 14:00

Telèfon: 936 351 250

Anuncis