EXPOSICIÓ “MENJA BÉ, TU HI GUANYES!!”


EXPOSICIO MENJA BÉ, TU HI GUANYES!!

BENESTAR / SALUT COMUNITÀRIA

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

DESCRIPCIÓ

Exposició itinerant amb l’objectiu de promoure hàbits alimentaris saludables entre els infants. Una alimentació adequada durant la infància determina, en gran mesura, la salut quan som persones adultes. A més, alimentar-se bé ens ajuda a gaudir d’una infància plena d’energia, de vitalitat, de bellesa, d’intel·ligència i d’alegria. Així doncs, l’exposició pretén conscienciar els infants sobre la importància de menjar sa reforçant el missatge que en bona part, els responsables d’adquirir nous hàbits són ells. Ells són els protagonistes.

Pel que fa al planteig museogràfic, es tracte d’una exposició interactiva en la que s’utilitzen diversos recursos ja sigui mecànics (mitjançant l’obertura manual de panells), jocs multimèdia i visionat d’un audiovisual. Estan distribuïts en diferents espais que simulen les diverses estances d’una casa, potenciant la proximitat entre el visitant i l’espai així com el concepte de quotidianitat (aplicable per extensió als hàbits alimentaris).

 

OBJECTIUS

Promoure hàbits alimentaris saludables entre els infants.

ÀMBIT I CONDICIONS

Destinataris: Grups classe de cicle mitjà i superior de primària. Preferentment alumnes de 4t-5è.

http://www.diba.cat/salutpublica/promociosalut/exposicions.asp – Menja_be es pot consultar la guia de l’exposició per adaptar pedagògicament la visita a les característiques dels grups classe.

Visita lliure: 45’aprox. PROPOSTA DE DINAMITZACIÓ

1 grup classe per sessió.

Cadascun dels grups ha d’anar acompanyat per 2 professors/es.

Lectura i comentari del plafons informatius i visionat del video.

Jocs interactius. Activitat complementària per realitzar a l’aula multimèdia de l’escola.(fer sol·licitud).

Més informació i sol·licituds de reserva: Per a sol·licitar visitar l’exposició i/o rebre assessorament en relació a la dinamització de l’exposició, cal posar-se en contacte amb el Departament de Salut Comunitària.

Can Jordana, Ebre, 27.

  • Tel. 93.635.12.00 ext.140.
  • Email: Roser Ros: rros@santboi.cat
  • E-mail: Rosé Soler: rsoler@santboi.cat
Anuncis