EXPOSICIÓ “CUIDA’T LES DENTS”


CUIDA’T LES DENTS

BENESTAR / SALUT COMUNITÀRIA

PRIMER CICLE DE PRIMÀRIA

DESCRIPCIÓ

L’exposició la dirigida als nens i nenes de 6 a 8 anys i consta de 14 panells que tracten de manera interactiva les mesures a tenir en compte per una bona salut bucodental i per a prevenir la càries. Es mostra tot allò que té a veure amb les dents i la seva salut. Els nens i nenes podran conèixer com és una dent, com estan col·locades, què és la càries, o fins i tot, poden aprendre a com raspallar-se les dents correctament.

OBJECTIUS

Aquesta exposició pretén proporcionar als educadors, mestres, odontòlegs i altres agents de salut una eina de treball per tal de fer molt més lúdic i participatiu el procés d’adquisició d’uns hàbits bucodentals saludables i al mateix temps motivar les escoles perquè s’adhereixin a fer l’activitat de raspallada als mateixos centres.

ÀMBIT I CONDICIONS

Els centres escolars interessats en gaudir d’aquesta exposició, que cedeix la Diputació de Barcelona, cal que es posin en contacte amb el Departament de Salut Comunitària de l’Ajuntament, per tal de fer els tràmits pertinents amb la Diputació de Barcelona i els odontòlegs dels equips d’Atenció Primària i comprovar la disposició del moment per poder organitzar i coordinar les visites a l’exposició.

 

On adreçar-se:

Departament de Salut Comunitària

Roser Ros

mail: rros@santboi.cat

Tel. 936351200 ext. 388

Edifici Can Jordana

C/Ebre 27

 

Anuncis