PUC MES. Millorant les oportunitats Juvenils


BENESTAR / LA FACTORIA JOVE

SERVEIS PER A JOVES

JOVES DE 16 A 25 ANYS

 puc més

DESCRIPCIÓ

El programa adreçat a joves d’entre 16 a 25 anys que es troben en situació de vulnerabilitat per diversos factors i que necessiten acompanyament per treballar habilitats socials, hàbits, autoconeixement, tècniques d’autoregulació i gestió de l’estrés, per arribar a empoderar-se i millorar les seves competències clau.

OBJECTIUS

  • Millorar les oportunitats acadèmiques i laborals dels i les adolescents i joves en situació de vulnerabilitat social, afavorint el desenvolupament i assoliment de competències personals, socials i professionals per tal d’augmentar el seu capital humà.
  • Millorar el rendiment acadèmic del jovent per tal que en un futur estigui capacitat per retornar al marc educatiu (ESO/ proves d’accés / PFI) i /o augmenti el seu nivell cultural
  • Millorar les competències personals, socials i professionals dels/les joves; proporcionant eines i tècniques per l’ autogestió de la seva vida i equilibri personal.
  • Proporcionar orientació personal i professional per tal que cada jove pugui desenvolupar itineraris coherents de capacitació acadèmica i /o laboral.

ÀMBIT I CONDICIONS

El PUC MÉS té una duració de nou mesos, d’octubre a juny ( tot i que si s’arriba fóra de termini també poden formar part del programa).

Demana als joves una disponibilitat setmanal de 2 dies a la setmana, 3 hores al dia pel treball grupal, a part de les tutories individuals pel seguiment del procés de cadascú i altres activitats que es puguin programar dins el marc del programa, com sortides culturals, excursions, etc.

Dades de contacte /INFORMACIÓ: