CORRESPONSALS A L’INSTI


BENESTAR / LA FACTORIA JOVE

ACTIVITATS PER ALS INSTITUTS

ESO (4T), BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS

DESCRIPCIÓ

Els i les corresponsals, conjuntament amb la informadora del Punt al Teu Insti, són alumnes voluntàries de 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius encarregades d’organitzar, difondre i dinamitzar les diferents accions informatives i els recursos d’interès pel col·lectiu jove en els Instituts Públics de Sant Boi al llarg del curs 2017-2018.

OBJECTIUS

  • Fomentar la participació juvenil dins dels seus centres educatius i a la ciutat en general.
  • Facilitar i potenciar l’apropament i relació entre els centres d’ensenyament secundari, els espais/associacions juvenils, així com de la Taula Jove del municipi, mitjançant la coordinació d’activitats conjuntes i complementàries. Fer xarxa
  • Dotar d’eines educatives als i a les corresponsals, com a aprenentatge de la vida comunitària per tal de que puguin assumir compromís i responsabilitat amb el seu entorn.
  • Oferir una proposta de formació (parlar en públic, planificació, tècniques de dinamització, etc.) als i a les joves corresponsals per millorar les seves competències i la seva trajectòria educativa i participativa. (oferir càpsules educatives, relacionades amb la tasca de corresponsal al inici CURS)
  • Difondre les activitats, serveis i recursos d’interès pel col·lectiu jove.
  • Conèixer les demandes o necessitats de les joves estudiants de primera mà per tal de mantenir una interlocució entre ells/elles

ÀMBIT I CONDICIONS

Servei d’Informació Juvenil El Punt

La Factoria Jove de Can Massallera

Carrer Mallorca, 30

Anuncis