VIURE A SAC SENSE TABAC

 

Els beneficis per la salut que es produeixen al deixar de fumar estan científicament establerts, i els seus efectes positius són importants immediats.

Per tot això, aquest any i coincidint amb la setmana “Sense Fum” presentem el 2n Concurs EXPLICA’NS en el que et convidem a que ens diguis com va ser o com serà la teva historia relacionada amb el fet d’haver deixat de fumar, o la teva idea de deixar de fumar.

Es tracta de relatar en unes breus línies com vas deixar o com pensaries deixar de fumar, perquè prendre aquesta decisió a la teva vida té importants repercussions sobre la teva salut.

Bases del Concurs

Període de lliurament, del 9 de maig al 08 de juny del 2018.

Extensió màxima 200 paraules.

Una categoria, “com vas deixar-ho o com penses deixar-ho (tu o un altre)”.

La temàtica ha de estar relacionada amb el tabac i la seva deshabituació ( passada, present o futura) i haurà d’estar escrit en català o en castellà.

Obert a la participació de qualsevol persona.

S’haurà d’omplir el full específic de la campanya del concurs que es podrà recollir al CAP de Molí Nou o descarregar de la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Boi http://www.santboi.cat/sensefum

Els relats es lliuraran CAP de Moli Nou en el seu horari d’atenció a la ciutadania de 08.00 a 20.00 hores especificant que és el relat pel concurs EXPLICA’NS

El premi consistirà en unes coques de Sant Joan, que es lliuraran divendres 22 de juny a les 18.00 hores al passeig Pau Casals, del barri Ciutat Cooperativa de Sant Boi de Llobregat.

El relat guanyador es publicarà a l’escriptori dinàmic del CAP Moli Nou, i a la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Boi http://www.santboi.cat/sensefum

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.