Jornada Dia Mundia de la Salut

Des del Departament de Salut Comunitària, el 10 d’abril celebrarem a Sant Boi el Dia Mundial de la Salut, sota el lema “Millora els teus hàbits i Viu amb Salut” volem sensibilitzar a la nostra comunitat de la importància que tenen els nostres hàbits incidint amb el que suposa invertir en salut des de la infància, transmetent als nostres fills i filles aquests hàbits saludables.
Per aquest motiu, us volem convidar especialment.  La Jornada es celebrarà a Can Massallera de 10 a 20 h., al llarg del qual realitzarem una sèrie d’activitats i conferències molt interessant, obertes a tota la població i a totes les edats.
La Fundación Thao, amb el Programa Thao – Salut Infantil, del qual en formeu part activa, tindrà una doble presència en aquest jornada:
Durant tot el dia, en la MOSTRA D’ENTITATS DE SALUT  de 10 a 20 h.:

  • Estand de la FUNDACIÓN THAO, amb tallers per als infants

I durant la tarda de 17,30 A 18,15 h. en la Taula Rodona: “Incidim en els hàbits saludables des de la infància”

  • Dr. Rafael Casas, Director científic de la Fundación THAO, Programa Thao – Salut Infantil – “Programa de promoció de la salut: hàbits saludables a la infància per a la prevenció de l’obesitat”
  • Cecília Domènech, Infermera Adjunta a la Direcció  del ABS Ciutat Cooperativa. “Donem suport i recursos en família  per l’adquisició d’hàbits saludables”
  • Dra. Carmen Barrios, Metge, especialista en Medicina Familiar i Comunitària, Directora del Centre de Salut Blancs.  “Estils de vida saludables i Atenció Primària”.

Dia Mundial SalutDia Mundial Salut 2

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.